Helder Massage Praktijk

Behandelingen

Bindweefselmassage (Myofascial Energetic Release)

Bindweefselmassage (Myofascial Energetic Release)

Het bindweefsel zou je de geheugenkaart van het lichaam kunnen noemen. Hier ligt de spanning opgeslagen veroorzaakt door ongezonde patronen, trauma’s en pijn. Deze spanning kan aan de basis liggen van chronische klachten, fysieke en emotionele blokkades, extreme vermoeidheid en ziekten. Die op hun beurt weer voor spanning zorgen. Een vicieuze cirkel dus.

 

Behandeling van het bindweefsel (de fascia) stimuleert het lichaam om deze spanning los te laten. Dit kan voor grote (emotionele) opluchting en ontspanning zorgen. De zogenaamde ‘releases’. Hierdoor ontstaat ruimte voor nieuwe inzichten, gezondere patronen en een betere verbinding met je lijf. Bovendien is het een sterke stimulans voor het zelfhelend vermogen.

 

Tijdens een behandeling gaan we samen, in alle zachtheid, de verdichting in het weefsel opzoeken. Door bewust ‘mee te ademen’ met ons lijf kan de blokkade, de pijn, oplossen.

 

Deze behandeling gaat dieper dan een ‘gewone’ ontspanningsmassage en de effecten zijn veelal van langere duur. Het lichaam kan weer vloeiend gaan bewegen, er ontstaat meer ruimte; vrijheid van bewegen en ZIJN.

 

Om langdurige en oude blokkades daadwerkelijk op te lossen en een blijvend effect te bereiken is een behandeltraject van 4 behandelingen aan te raden.

€ 130,- per 90 min. behandeling

€ 490,- voor 4x  90 min. behandelingen

Voetreflex Massage

Voetreflex Massage

Voetreflexmassage is een mooie, fijne en weldadige vorm van behandelen. Via de reflexzones op de voeten (maar ook eventueel op handen en oren), kunnen heel nauwkeurig klachten, orgaanstoringen, stress of een hormonale disbalans behandeld worden.

 

Bij heel veel stress/spanning kan een metamorfose behandeling op de voet veel rust brengen. Het is een zachte maar diepwerkende behandeling.

€ 75,- per 60 min. behandeling

€ 110,- per 90 min. behandeling

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Als je wilt genieten van een fijne en ontspannende massage dan is deze behandeling voor jou de beste keuze. Geef jezelf de tijd en ruimte om helemaal te ontspannen. De dagelijkse beslommeringen laten afglijden kan zo helend zijn!

€ 75,- per 60 min. behandeling

€ 110,- per 90 min. behandeling

Algemene informatie

Na de behandeling

Na de behandeling is het aan te raden om het even rustig aan te doen. Goed water te drinken zodat vrijgekomen afvalstoffen afgevoerd kunnen worden. En neem ook vooral de tijd om na te genieten van de ontspanning!

 

Alle prijzen zijn inclusief btw.

Locatie

Ik ga te werk bij mij thuis in Schoorl. Het is ook mogelijk om op locatie of bij u thuis een behandeling te boeken. Binnen de regio Schoorl (10km) reken ik geen toeslag. Grotere afstanden in overleg. 

Contact

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren worden afgezegd. Daarna worden ze in rekening gebracht.

 

U kunt mij telefonisch bereiken via

+ 31 (0)6 20745527

of mailen naar

helder.massagepraktijk@gmail.com